Vragen

Het antwoord op de meest gestelde vraag aan ons is:
JA bij ons zijn ÁLLE KAMERPLANTEN WELKOM ongeacht grootte, conditie of leeftijd.

Ja hoor, daar zijn wij voor. Wij staan klaar om jouw plant te verwelkomen en veel liefde en aandacht te geven. Als het pleegplantje dan weer is aangesterkt, krijgt het een nieuw leven in een tweede thuis. Dus twijfel niet en neem contact met ons op als je jouw plant wilt brengen. Onze contactgegevens vind je op onze website.

Voor onze pleegplantjes vragen wij een gepast bedrag. Je betaalt minder dan in de winkel want wij vinden het juist tof dat jij een plantje een tweede kans geeft. 

Volg ons op Instagram of Facebook. Daar communiceren we wanneer het moment daar is. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen als je interesse hebt in het adopteren van een pleegplantje.

Dat kan zeker, hiervoor kun je een afspraak met ons maken. Onze contactgegevens staan op onze website.

Als jij het pleegplantje komt afhalen, maken we hiervoor samen een afspraak wanneer dit het beste uitkomt. Je kunt ons bellen of mailen. Onze contactgegevens vind je op onze website.

je krijgt van ons de verzorgingstips mee.

Ons doel is mee te helpen aan een groenere wereld met minder verspilling. We maken daarom gebruik van middelen die de natuur biedt, zoals regenwater en eigen compost. Als afgedankte planten gehaald moeten worden, pakken we de fiets. Oude binnenpotten worden grondig met water schoongemaakt en hergebruikt. En is een plantje ziek, dan maken wij geen gebruik van dure middelen. Het krijgt dan vooral veel aandacht en liefde van ons.

Ja zeker, wij gaan een fijne samenwerking niet uit de weg.
Kunnen we elkaar versterken en heb jij leuke ideeën, laat het ons weten.

Je kunt contact met ons opnemen om hiervoor een afspraak te maken. Onze contactgegevens staan op de website. Mocht het zelf brengen van de plant niet lukken, dan komen wij hem binnen fietsafstand van Zaltbommel halen. Wij willen namelijk echt CO2 neutraal werken. 

Helaas ruilen we geen planten. Als we nieuwe pleegplantjes krijgen, gaan we die eerst veel liefde en aandacht geven tot ze aangesterkt zijn en toe zijn aan een nieuw thuis.

Wanneer het pleegplantje sterk genoeg is om geadopteerd te worden, communiceren wij dit natuurlijk vol trots via Instagram en Facebook. Heb jij interesse in het adopteren van ons pleegplantje, dan neem je contact met ons op en maken we samen een afspraak wanneer dit het beste uitkomt. We geven de plant een naam met een knipoog naar zijn levensverhaal of karakter. 

Nee, we versturen onze pleegplantjes niet per post. Om deze zonder kleerscheuren uit de verzending te laten komen, ben je genoodzaakt plastic te gebruiken en een pakketbezorger te laten rijden. Daar staan wij niet achter want we willen juist bijdragen aan een duurzame en groene wereld.

Graag zelfs. Wij zijn blij met binnen- en buitenpotten die we opnieuw gebruiken. Zo gaan we verspilling tegen.

Jazeker, hiervoor kun je een afspraak met ons maken. Onze contactgegevens staan op deze website.