De pleegplanten

Wilt u van uw plant af?

Gratis brengen en/of ophalen

Er kunnen veel redenen zijn, waarom het soms niet meer klikt met uw plant. Misschien staat u op het punt te verhuizen naar een kleinere woning of kiest u voor een ander interieur.
Wellicht wordt uw kamerplant te groot, of staat hij juist een tijd te kwakkelen en bent u er een beetje klaar mee.
Zet hem dan alstublieft niet aan de straat! Laat het ons weten en wij vangen uw kamerplant met alle plezier en liefde op. Het is fijn als u de plant zelf komt brengen. Dit gaat op afspraak. Lukt het u niet om hem af te geven, dan halen wij uw plant gratis op (binnen 3 km en op de fiets) want elke kamerplant is welkom bij PleegPlantje. 

Eenmaal opgevangen bij PleegPlantje, starten wij de verzorging. Als onze groene vriend weer is aangesterkt, is het tijd voor een tweede kans en een nieuw thuis.  

Een plant met een eigen naam

Uw lievelingsplant is uniek

U kent het wel: iedereen die van planten houdt, heeft thuis een lievelingsplant, die net iets specialer is dan al die anderen. 

Al onze pleegplantjes zijn speciaal. Deze kamerplanten zijn stuk voor stuk survivors, ze hebben een levensverhaal en wachten bij ons op een tweede thuis. 

Wij helpen ze die nieuwe start te maken. En bij een nieuw begin hoort een eigen naam, die onderstreept dat uw nieuwe huisgenootje er mag zijn. Elke naam wordt ingeschreven in onze eregalerij.